Τρόποι Αποστολής

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 4929853 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Παραλαβή από την εταιρεία μας

Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας, γίνεται 1 εργάσιμη ημέρα μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας στη Διεύθυνση: ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ 16 & ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ Τ.Κ. 19300 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Ελλάδα.
Βρείτε μας στο χάρτη.

Πολιτική Επιστροφών

  Επιστροφές προϊόντων

  • Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή, μας ενημερώνετε εντός 2 ημερών και μας το στέλνετε πίσω με έξοδα δικά μας και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

  • Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας το οποίο θα παραλάβετε επίσης με δικά σας έξοδα αποστολής.

  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους άθικτα και σωστά πακεταρισμένα, ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.

  • Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

  • Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

  • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.